KOOP PLAYMOBIL Adventskalender bij Happy Station voor een geweldige prijs

Een van de mooiste tradities in de aanloop naar Kerst is de adventskalender voor kinderen. Vol verwachting voor kerstavond openen de kleintjes elke ochtend een deur en laten zich betoveren door een kleine verrassing. Een adventskalender voor kinderen maakt de adventstijd niet alleen iets heel bijzonders, maar laat je kind ook zien hoeveel dagen er tot kerst zijn door middel van de open deuren. Zo wordt de wachttijd tot de komst van het langverwachte Christuskind minder abstract en kan deze direct worden gevisualiseerd door middel van de gesloten deuren.

Een heel bijzonder hoogtepunt is een PLAYMOBIL adventskalender. Hier is achter elke deur een andere kleine verrassing verborgen, zodat er tot kerstavond een compleet PLAYMOBIL-landschap ontstaat. Bij het verzamelen en spelen vliegt het wachten op het Christuskind voorbij.

Hier bij Happy Station vind je PLAYMOBIL adventskalenders in verschillende uitvoeringen. Voor zowel jongens als meisjes heeft onze online shop precies de juiste adventskalender voor elke kleine PLAYMOBIL-fan, die je gemakkelijk en gemakkelijk bij je thuis kunt laten bezorgen.

Of het nu gaat om mysterieuze piratengevechten, boerderij- of boskerstfeesten - in elke PLAYMOBIL-adventskalender verbergt een andere spannende spelwereld

Elke dag een ander nieuw speelgoed! Met een PLAYMOBIL adventskalender laat u gegarandeerd de ogen van uw kind stralen. Achter de deuren wachten liefdevol en gedetailleerd PLAYMOBIL figuren, dieren en vele andere spelobjecten op je. Door de afgeronde vormen en wasbare oppervlakken van de individuele accessoires zijn PLAYMOBIL adventskalenders al geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Zodat je kleine schat dag in dag uit zijn eigen speellandschap kan opbouwen en het je trots kan presenteren op kerstavond.

Of het nu gaat om piratengevechten, boerderij- of elfenverjaardag - afhankelijk van de interesses van uw kind kunt u kiezen tussen zeer verschillende speellandschappen. In overeenstemming met de adventstijd biedt onze online shop ook PLAYMOBIL adventskalenders met thematische verwijzingen zoals kerstavond of boskerstfeest. Hier vormen de kerstman, herten, sleeën en geschenken een kerstlandschap en komen ze in de stemming voor de komende kerst.

PLAYMOBIL adventskalender voor veel plezier, zelfs na Kerstmis

Ontdek bij Happy Station Playmobil Adventskalenders voor kinderen vanaf 4 jaar in verschillende uitvoeringen tegen bijzonder lage prijzen. Het bijzondere aan PLAYMOBIL Adventskalenders is hun diversiteit. Naast de vele themafiguren, dieren en accessoires bieden alle PLAYMOBIL adventskalenders extra functies zoals achtergrondachtergronden om de individuele scènes nog beter af te spelen, of lichteffecten van individuele personages. Dit alles maakt een PLAYMOBIL adventskalender zo uniek en bijzonder! Bovendien zijn alle afzonderlijke onderdelen - zoals gebruikelijk bij PLAYMOBIL - van hoge kwaliteit verwerkt, robuust, gemakkelijk wasbaar en hygiënisch, waardoor ze ideaal zijn voor kinderen.

De felle kleuren en ronde vormen van de spelfiguren en accessoires stimuleren spel en creativiteit en garanderen uw kind veel plezier en plezier, zelfs na de kerstperiode. Met een PLAYMOBIL adventskalender is wachten op het Christuskind gewoon leuk! Laat u inspireren door ons assortiment en bestel playmobil adventskalender en ander kerstspeelgoed voor uw kleine lieveling gemakkelijk en gemakkelijk online bij myToys.

Het Happy Station team wenst u veel plezier met browsen en winkelen!

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2022 Happy Station | sitemap | rss